Verhalen Nat.Lab. Waalre

Wetenschappelijke voordrachten, werden (en worden) in de DoVo verteld. Een overzicht van deze Donderdagochtenvoordrachten vindt u op DoVo-samenvattingen. Deze DoVo-samenvattingen, en andersoortige (technische en persoonlijke) verhalen die u hieronder aantreft, kunnen hopelijk aanleiding zijn om een aanvullend (of nieuw) verhaal te vertellen, welk ik (uiteraard) gaarne tegemoet zie.

Voor de hele korte verhaaltjes is een aparte pagina gemaakt: Klein maar fijn?.

 

2 gedachten over “Verhalen Nat.Lab. Waalre

 1. Hans Brink

  Hallo Henk,
  Wellicht kun het navolgende toevoegen aan de ( leuke) herinneringen van Harm Mooijweer.

  Op de Receptie werkte nog niet zo lang Annet Heuvel. Zij werd op een gegeven moment gebeld doorq Harm die zich melde met : ” Mooijweer”. reactie van Annet :
  ” Ja, vindt u ook niet?”

  Reageren
 2. Karel Kuijk

  Hoi Henk,
  Deze specifieke salarisformule is door mij bedacht, ik meensamen met Peter Polman (?). De traditie was dat de salarisformule werd bedacht door de laatst binnengekomene(n) in de groep Verkruijssen. We hadden speciaal een analoge schakeling bedacht om het Arie Verkruijssen zo moeilijk mogelijk te maken, want die was alleen geïnteresseerd in digitale schakelingen, zoals je weet. Het was wel een beetje teleurstellend, dat hij na 10 minuten uit zijn kamer kwam en zei: ‘Dit is me te moeilijk, ik trakteer wel’!
  Het was wel onze bedoeling dat hij zou trakteren, vandaar bv. die specifieke schoenmaat, maar hij kwam er te gemakkelijk af. Volgens mij trakteerde hij toen heel royaal op flessen wijn!
  Karel

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *