Personen

De pagina met de alfabetische  lijst van ‘bijzondere’ personen, bevat (uiteraard onvolledig!) die personen die zich op één of andere manier hebben gemanifesteerd.  Uw bijdrage is daarbij van groot belang. Niet alleen qua aan- en invulling van namen maar liefst ook met feiten, foto’s en verhalen van en over de personen in deze lijst.

De lijst met benoemingen en onderscheidingen is eveneens onvolledig, maar is een poging om aan te geven hoe die medewerkers buiten het Nat.Lab. werden gewaardeerd en gehonoreerd  op grond van hun wetenschappelijke prestaties.

De sortering van de foto’s (max. 3 pers.) is als volgt: de voornaam van de eerste persoon links bepaalt in welke categorie de foto komt.

De makers van de foto’s zijn niet achterhaalbaar. De rechten van de meeste foto’s zullen vrijwel zeker aan Philips Research toebehoren.

2 gedachten over “Personen

 1. Piet Snijder

  Beste Henk,

  Met veel interesse lees ik de wetenswaardigheden over het NatLab waar ik van 1973 tot 2009 gewerkt heb.
  Bij het bekijken van foto’s in de rubriek ‘personen’, om oud-collega’s terug te vinden, kwam ik onder N t/m Z ook mijn eigen naam tegen:
  P.J. Snijder, als enige in dit deel van de rubriek zonder voornaam (P.J. i.p.v. Piet) terwijl toch op voornaam geselecteerd is!! Dit zal ongetwijfeld niet met opzet gebeurd zijn, maar vind het toch onplezierig dat na 36 jaar NatLab ik blijkbaar alleen bekend ben onder P.J.

  Met vriendelijke groet,

  Piet Snijder

  Reageren
 2. E.C.Dijkmans

  1 Hier een publicatie over Cees Immink over de ontwikkeling van de CD speler.
  THE CD STORY
  Deze story is geplaatst. Zie bijzondere personen (HH)

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *